Składniki:
maślanki | 1 litr |
pomidory | 2 sztuki |
ogórek | 1 sztuka |
papryki | 1/2 strąka |
młodziutkiej botwinki | 1/2 pęczka |
ugotowanych na twardo jajek | 5 sztuk |
szynki | 15 dag |
szczypiorku | 1/2 pęczka |
sól, pieprz | do smaku |
maślanki | 1 litr |
pomidory | 2 sztuki |
ogórek | 1 sztuka |
papryki | 1/2 strąka |
młodziutkiej botwinki | 1/2 pęczka |
ugotowanych na twardo jajek | 5 sztuk |
szynki | 15 dag |
szczypiorku | 1/2 pęczka |
sól, pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: