Składniki:
cebula | 1/2 sztuki |
czosnek | 1 ząbek |
olej do smażenia | |
marchewka | 1 duża sztuka |
biała rzodkiew | ok. 10 cm kawałek |
masło roślinne | 1 czubata łyżka |
cukier | 1 łyżeczka |
sól do smaku | |
pieprz do smaku | |
twarożek | 2 czubate (z żodkiewką) |
cebula | 1/2 sztuki |
czosnek | 1 ząbek |
olej do smażenia | |
marchewka | 1 duża sztuka |
biała rzodkiew | ok. 10 cm kawałek |
masło roślinne | 1 czubata łyżka |
cukier | 1 łyżeczka |
sól do smaku | |
pieprz do smaku | |
twarożek | 2 czubate (z żodkiewką) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: