Sposób przygotowania

Mleko( najlepiej 3,2%) zagotować z masłem i cukrem. Dodać szczyptę soli. Kaszę jaglaną opłukać i dodać do mleka, zamieszać i gotować pod przykryciem. Śmietanę należy zmiksować z cukrem pudrem oraz cukrem waniliowym. Po zagotowaniu kaszę od razu przełożyć do miseczek i polać śmietaną.

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    kasza mi nie podchodzi
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny, zdrowy deser
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Podobnie robię kaszę jaglaną, jednak z nieco innymi dodatkami.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna6

    Kupiłam właśnie kaszę jaglaną, wypróbuję przepis.
  • 1
    original
    Opublikowano

    aginaa

    smacznie brzmi:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    z kaszy jaglanej, ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    rakow2

    nie lubię kaszy
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    kasza jako deser zdecydowanie mi nie odpowiada
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    dla mnie zbyt odważne
  • 0
    original
    Opublikowano

    natii3624

    super pomysł :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobry
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo smaczne
  • 0
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    bardzo zdrowy deserek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !