Sposób przygotowania

Kapustę kiszona drobno pokroić. Marchewkę obrać ze skórki i zetrzeć na drobnych oczkach na tarce. Cebule pokroić w drobną kosteczkę. Jabłko obrać ze skórki zetrzeć na dużych oczkach na tarce. Wszystkie składniki wymieszać dodać olej i przyprawy wymieszać.

Komentarze

  • 9
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    Same witaminki :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    pyszna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    a ja już mam kiszoną kapustę
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka189

    uwielbiam ją
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smaczna;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    bardzo smaczna!
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    smaczna i zdrowa!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pyszna;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    uwielbiam ją
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    bardzo lubimy
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    samo zdrowie w srodku zimy
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    lubię taką
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    lubię taką !
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    smaczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    świetna jest taka surówka do drugiego dania
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    smaczna i zdrowa
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !