Sposób przygotowania

Cukinię myjemy i osuszamy. Następnie odkrawamy końce. Cukinię kroimy w cienkie plasterki ale poziomo. Cukinię polewamy winem i przyprawiamy do smaku. Parówki obieramy z osłonek a następnie kroimy na plasterki ok 3 - 4 cm. Każdy kawałek parówki zawijamy w cukinię i układamy na tacce grillowej. Grillujemy ok 10-15 min. co jakiś czas wlewamy na tackę wino. Smacznego !!

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    szkoda, że nie ma pogody na grilla
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    fajne paróweczki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Przepyszne paróweczki
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    fajna kolacja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !