Sposób przygotowania

Żółtka ubić z cukrem, wciąż ubijając, dodawać ser, serek, mąkę i olejek. Białka ubić na sztywną pianę, ostrożnie dodać do masy serowej, wymieszać delikatnie łyżką. Smażyć z obu stron (najlepiej na niewielkiej ilości oleju). Posypać cukrem pudrem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Malinka

    Fajne te placuszki!
  • 2
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    super! dodaję do swojej księgi :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    jakie pulchne, rewelacja
  • 0
    original
    Opublikowano

    Misiakova

    a ile dodać mąki, bo w składnikach nie ma info?
  • 0
    original
    Opublikowano

    Misiakova

    a ile dodać mąki, bo w składnikach nie ma info?
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    pychaa
  • 2
    original
    Opublikowano

    maryśka

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !