Sposób przygotowania

Cebule obrać i drobno posiekać razem z ogórkami i filetem śledziowym. Wymieszać z keczupem, oliwą i musztardą, doprawić solą i pieprzem do smaku. Podawać do ciemnego pieczywa i gotowanych warzyw.

Komentarze

  • 7
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    warto go spróbować!!
  • 6
    original
    Opublikowano

    Łucja1

    bardzo interesujący przepis!
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    zajaczekjz

    ciekawy smak!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika192

    muszę wypróbować
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kryska73

    ciekawy
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    ciekawy
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    sosik niczego sobie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    sosik niczego sobie
  • 2
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    ma ciekawy i ostry smak
  • 2
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    ma ciekawy i ostry smak
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !