Sposób przygotowania

Chrzan włożyć do gorącego beszamelu i mieszając zagotować. Zdjąć z ognia,zaprawić śmietaną,doprawić sokiem z cytryny oraz cukrem i solą. Podawać do mięs,ryb i jaj.

Komentarze

  • 7
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    super!
  • 5
    original
    Opublikowano

    rosik93

    uwielbiam taki sosik
  • 6
    original
    Opublikowano

    Łucja1

    ciekawy smak!
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    zajaczekjz

    Pyszny:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika192

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kryska73

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Na pewno świetny do wędlin :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Allice

    lubię taki sosik :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    wspaniały
  • 2
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    wspaniały

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !