Sposób przygotowania

Kaszę ugotować na sypko, połowę zmielić. Cebulę zeszklić na maśle, dodać do kaszy, połączyć masę z jajkami i drobno pokrojoną szynką. Wyrobić doprawiając do smaku solą i pieprzem. Formować nieduże kotlety, obtaczać w tartej bułce i smażyć, aż się lekko zarumienią. Podawać z ostrym sosem pomidorowym.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    etka

    ciekawe jak smakują, musze zrobic ;)
  • 4
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Takiej wersji nie robiłam:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    adam1f

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ja je nawet lubie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !