Sposób przygotowania

Serek topiony należy zmiksować( lub wymieszać) z posiekaną zieleniną, roztartym czosnkiem. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Łososia rozłożyć, posmarować serkiem i zwijać na kształt roladek.
Jest to bardzo ciekawy pomysł, jeśli chodzi o przystawki, ponieważ roladkę można przekroić na pół, wkłuć w nią wykałaczkę, ozdobić i podawać jako koreczki.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    jeanette_v

    Przepyszne.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    pychotaaa!!!!!!;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    super takie roladki
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !