Sposób przygotowania

Ciasto rozwinąć ( użyłam połówkę ).Mięso obrane ze skórek i kości , grzyby , cebulkę zmielić lub rozdrobnić w malakserze . Doprawić do smaku. Rozłożyć farsz na cieście i zwinąć w rolkę. Pokroić nożem na 8 kawałków . Ułożyć na papierze do pieczenia. Posmarować po wierzchu roztrzepanym żółtkiem. Wstawić do piekarnika. Nastawić na 180 * C i piec ok 25 minut aż się zrobią złote. Wyjąć - lekko przestudzić i podawać jako dodatek do czystych ( lub kremowych ) zup.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ale pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    madi356

    oj jakbym zjadła :) mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !