Sposób przygotowania

Wszystkie składniki razem przesiekać nożem i szybko połączyć. Włozyc do lodówki na 2 h. Wyciągać z lodówki po kawałku i wałkować na grubość 0,5 cm. Ciąć paski szerokości 2,5 cm i długości 20 cm. Nawijać na specjalne metalowe wałki. Piec w mozno nagrzanym piekarniku na złoty kolor. Po ostudzeniu wyciagnąć wałki, napełnić kremem, bitą smietaną lub konfitura. Można dodatkowo posypać cukrem pudrem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    moja mama takie robiła :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    oj koniecznie muszę wypróbować
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Tetiana

    uwielbiam!
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    Warto je zrobić, wyglądają na dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    plocia

    Szkoda tylko że nie widziałam nigdzie tych wałków :( chętnie bym wypróbowała
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    świetne te rurki!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Izka192

    Uwielbiam,głosik:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Halusia

    Cudne rureczki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    anulka69

    lubię takie
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    pychotka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Alex_M

    chetnie bym zjadla chociaz jedna :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Uwielbiam takie rurki.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !