Sposób przygotowania

Ryż ugotowac na półsypko, przestudzić, dodać mielone mięso, cebulę pokrojoną w drobną kostę, zrumienioną na tłuszczu. Nastpenie dodać posiekana natke z pietruszki, jajko, sól i pieprz, wszytsko razem wymieszać. Z przygotowanej masy formować owalne kotlety, otaczac je w bułce tartej i smazyc na tłuszczu. Po usmazeniu na 10 min wstawic do nagrzanego piekarnika.
Podawac z sosem pomidorowym lub grzybowym.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    o jakie apetyczne :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    świetnie wyglądają. Extra !!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    ciekawy pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    anulka69

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    MC_S

    fajne i bardzo smaczne.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !