Sposób przygotowania

Ryż ugotować w bulionie, odcedzić i ostudzić. Filety z kurczaka ugotować i drobno pokroić. Dodać jajka, utarty żółty ser, koperek i posiekaną natkę pietruszki. Uformować płaskie kotlety, otoczyć w jajku, bułce tartej i smażyć na oleju do zrumienienia.

Komentarze

  • 5
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    muszę wypróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    pyszności :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jastinka

    świetne
  • 0
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Smerfetka250

    uwielbiam to ja podaje z sosem czosnkowym

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !