Sposób przygotowania

W garnku rozgrzać olej, dodać pokrojona w kostkę cebulę, przykryc i dusić na wolnym ogniu aż się zeszkli. Dodać obrany i cienko pokrojony seler, wodę-przykryć i doprowadzic do wrzenia. Gotować ok 30 minut aż seler bedzie miekki. Dodać połowę sera i wszytsko zmiksowac blenderem. Przelać zupe do garnka i delikatnie podgrzać, doprawic sola i pieprzem do smaku. Podawać zupę z reszta pokruszonego sera.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    o mniam :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam zupki
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    smakowita zupka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !