Sposób przygotowania

Schab umyć, osuszyć, oczyścić z błon, ostrym nożem przekłuć go przez środek. Otwór wypełnić morelami i śliwakmi, związac sznurkiem, oprószyć przyprawami i obsmażyć na patelni. Mięso przełożyć do żaroodpornego naczynia, na wierzch zetrzeć marchewke i pietruszkę, podlać wodą i dusić do miękkości.
Przygotować sos (przepis: http://www.doradcasmaku.pl/przepis/27281/sos-do-pieczeni-z-powidlami-sliwkowymi.html)

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    O la la???-pyszne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Pyszne.
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !