Sposób przygotowania

Jaja umyć i 6 z nich ugotować na twardo. Namoczone wcześniej w mleku bułki odcisnąć. Ostudzone jajka obrać ze skorupek, drobno posiekać i połączyć z bułką. Dodać surowe jajo, zieleninę i przyprawy. Całość dokładnie wymieszać, formować kotlety i obtaczać w tartej bułce. Smażyć na margarynie na małym ogniu rumieniąc po obu stronach.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Malinka

    Zawsze to jakaś alternatywa dla schabowego:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    są pyszne zwłaszcza w piątek
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !