Sposób przygotowania

Ugotowany ryż,odcedzoną kukurydzę i kawałki pstrąga mieszamy z koperkiem .kropimy oliwą z oliwek doprawiamy .

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    bernika

    wyglada na smaczna szkoda ze nie ma zdjęcia.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    faktycznie, fajny przepis, szkoda tylko, że nie ma zdjęcia
  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    coś pysznego
  • 1
    original
    Opublikowano

    Baska Kaska

    uwielbiam wędzonego pstrąga
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Bardzo lubię tego typu sałatki.
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Pycha.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !