Sposób przygotowania

Mortadelę pokroić na plastry grubosci ok. 1,5 cm.Każdy plaster naciąć tworząc kieszeń. Do każdej kieszonki włożyć żółty ser i listki pietruski. Panierować w jajku i bułce. Smażyć na oleju na złoty kolor. SMACZNEGO

Spróbuj również

Komentarze

  • 2
    sp_a4029
    Opublikowano

    Justyna223

    bardzo szybki obiadek też tak robię można dodać np. odrobinę sera
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    czasem też takie robię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena40

    kiedys takie robiłam
  • 1
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Daaaaawno nie jadłam, a lubię:D
  • 3
    original
    Opublikowano

    pioge7

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    fajniutkie:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    też takie robię, smaczne i szybkie
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Prosto i smacznie.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !