Sposób przygotowania

Białka z 3 jajek ubijać dodając po 1 łyzce cukru. Gdy piana ubita jest na sztywno dodawać stopniowo po jednym żółtku, ciagle ubijając. Następnie dodać mąkę przesiana i wymieszaną z proszkiem do pieczenia i delikatnie przemieszać. Masę wylać na brytfannę i piec na złoty kolor.
Po wystygnięciu biszkopt skropić delikatnie wodą z sokiem owocowym, posmarować konfiturą i zalać budyniem. Na wierzch wyłożyć owoce według uznania. Podawać chłodny z lodówki.

Komentarze

  • 1
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Ładnie się prezentuje!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    pięknie podane ;) aż ślinka leci
  • 2
    original
    Opublikowano

    marchewka

    Wygląda ładnie jak z cukierni :) bez żadnych sugestii - zachęca do zjedzenia !!!!!!!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne i piękne
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Przepysznie wygląda:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    wygląda super
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    pięknie się prezenuje
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Przepis wart wypróbowania.
  • 0
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Przydałoby się do kawki:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !