Sposób przygotowania

Cukier z miodem gotować przez 3 minuty a nastepnie ostudzic. Do letniego dodac masło i jajka, cały czas ucierając. proszek do pieczenia wymieszać ze śmietaną i jak urośnie połączyć z reszta produktów. Nastepnie dodać do tego wciąż ucierając przesianą mąkę, przyprawę do piernika, otartą skórkę z pół cytryny. Piec przez godzinę w piekarniku nagrzanym do 180 st.
Po ostudzeniu przekroić i przełożyć marmoladą.

Komentarze

  • 4
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    Ale bym taki zjadła!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    ależ smakowity
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    jak ładnie wygląda ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    wyglada pysznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    bami

    Z chęcią bym spróbowała :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    aż chce się jeść
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    super wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Korzenne smaczki bardzo lubię. Takie przekładańce nie dość, że są pyszne, to dodatkowo bardziej wilgotne.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha,lubię to
  • 3
    original
    Opublikowano

    tomek18

    super pierniczek:) zrobię na święta
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    musi być smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !