Sposób przygotowania

Do garnka wlać 2 litry wody. Włożyć udko , pokrojonego pora, starkowane jarzyny, pokrojone w kostkę ziemniaki i przyprawy. Wsypać opłukaną kaszę. Gotować do miękkości kaszy. Szczaw przebrać, opłukać, bardzo drobno posiekać i włożyć do zupy. Chwilę pogotować i zaprawić śmietaną. Doprawić do smaku! SMACZNEGO!

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    muszę wypróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena40

    jeszcze czegoś takiego nie jadłam
  • 1
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    jadłam szczawiową z ryżem, ale z kaszą nie. Trzeba wypróbować.
  • 0
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Dobra zupa.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !