Liczy się dobry Smak

Sposób przygotowania

Dwa blaty przełożyć dżemem wiśniowym, posmarować także wierzch. Kremówkę ubić ze śmietan-fixem i cukrem pudrem. Morele obrać ze skórki, pokroić, wymieszać z masą śmietanową. Masę podzielić na 3 części.Pierwszą wyłożyć na posmarowane dżemem blaty, przykryć ostatnim blatem i wyłożyć drugą część masy. Resztą posmarować boki tortu. Białą czekoladę stopić na parze, wylać na szklaną lub plastikową tackę/deskę. Po zastygnięciu zeskrobać wiórki i udekorować wierzch tortu!

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    Bardzo muzyczna nazwa
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    Minka - jak go zrobisz, to wrzuc zdjęcie, bardzo jestem ciekawa jego wyglądu. Sama nie piekę to chociaż pooglądam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Karolek1

    Bardzo ładnie się nazywa :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Misiakova

    kapitalne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    mniam rewelacyjny;]

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !