Sposób przygotowania

Ogórki umyć, obrać, wyjąć gniazda nasienne,pokroić na słupki, włożyć do wyparzonych słoików, zalać gorącą zalewą pasteryzować 8-10 minut

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Robię podobne ogórki, jednak dodaję cały słoiczek ostrej musztardy i nie obieram ze skórek :)
  • 1
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Przepyszne są takie ogóreczki!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    niedy takich nie jadłam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    takich jeszcze nie próbowałam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    bardzo często je robiłam do momentu aż się nam przejadły:) a sa takie pyszne !
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    u mnie tez już ich nikt nie chce jesć ....
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    robiłam wczoraj :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Stenka

    smaczne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    Moje ulubione, w musztardzie są najlepsze
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    Moje ulubione, w musztardzie są najlepsze
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    też dawno nie robiłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    robię tak.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    robie takie mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !