Sposób przygotowania

Paprykę pokroić w paski. Zagotować. Odsączyć, ostudzić. Nałożyć do słoików. Zrobić zalewę: do garnka dać: ocet, wodę, cukier, sól. Zagotować. Przyprawy dać do słoików, na to dać paprykę pokrojoną i zalać zalewą. Pasteryzować ok. 20 minut. Włożyć do spiżarki.
Do użytku po kilku dniach.
Idealna do kanapek, sosów, obiadu.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    muszę zrobić :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    madagaskar

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    madagaskar

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ewelina63

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    pycha :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    Bardzo lubię
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    lubie kupną, muszę spróbować sam zrobić
  • 4
    original
    Opublikowano

    tomek18

    super:) bardzo lubię nadaje się do wielu dań
  • 4
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    lubię do sałatek i kanapek
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    chyba musi być smaczna, podeślę mamie ten przepis może jej podpasuje
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kate131

    lubię taką
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    melonik

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !