Sposób przygotowania

Filety solimy,ziola mieszamy z tarta bulka.Fiety obtaczamy w mace,roztrzepanych jajkach i bulce z ziolami.Smazymy na oleju na zloto.

Komentarze

  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Uwielbiam rybki, twoja wygląda bardzo apetycznie:D
  • 2
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Anula, pyszności zaserwowałaś.
  • 2
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    bardzo aromatycznie
  • 0
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Anula ,co znów wymyślisz?
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Fajne!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !