Sposób przygotowania

Kapustę poszatkować, posolić i ugotować dodając 1 łyżkę octu. Gdy kapusta jest już miękka należy odlać wodę i dodać resztę octu. Osobno usmażyć boczek z cebulką, połączyć z kapustą, zetrzeć jabłko i wszystko razem wymieszać. Przez chwilę poddusić pod przykryciem, doprawić do smaku pieprzem i solą. Podawać na ciepło.

Komentarze

  • 6
    no-image
    Opublikowano

    Maryś1

    lubię taką kapustkę
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    też tak robię
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    to bardzo lubie i czesto robie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    taką lubię,,
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Także robię, jednak bez boczku :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    elwal z boczkiem jest super, wypróbuj
  • 1
    original
    Opublikowano

    agogo2

    lubie taka
  • 1
    original
    Opublikowano

    andzia123

    fajny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Super dodatek do obiadu
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Renataj

    Apetyczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !