Sposób przygotowania

Ser pokroić w kostkę ok boku ok. 2 cm. Każdą kostkę oprószyć papryką i zawinąć w kawałek boczku, spiąć wykałaczką. Jajka ubić ze szczyptą soli. Kostki sera maczać w mące, a następnie panierować w jajkach i tartej bułce, smażyć na rozgrzanym tłuszczu (ok. 180 stopni) ok. 4-6 minut. Odsączyć z tłuszczu na papierowym ręczniku.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Rewelacyjny pomysł! Muszę wypróbować przepis!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    babeczka007

    rewelacja :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczna przekąska

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !