Sposób przygotowania

Jagody i maliny posyp cukrem pudrem. Odstaw na 10 minut, rozgnieć widelcem lub zmiksuj. Galaretki drobno pokrój. Na dno pucharków wrzuć owoce: porzeczki, borówki i truskawki. Na nich ułóż kulki lodów, posyp galaretkami i udekoruj gałązką porzeczki. Osobno podawaj owocowy sos.

Komentarze

  • 11
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Mniam!!
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    idealne na ten upał :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    pychotka
  • 5
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    lody owocowe :) pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    pipi765

    owocowa pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !