Sposób przygotowania

kapustę podzielić na liście obgotować cebulę posiekać mielone mięso wyrobić dodać 2 jajka cebulę i kaszę i doprawić na natłuszczonej formie przekładać liście kapusty masę mieloną oraz plastry sera kostkę rozpuścić w 2/3 szklanki wody wymieszać z olejem wlać do formy piec 40 minut temp 160*c śmietanę wymieszać z pozostałym jajkiem polać zapiekankę piec jeszcze 15 minut

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    taka ciekawa odmiana gołąbków ... coś w rodzaju zapiekanki gołąbkowej :). Fajny pomysł.
  • 1
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    jeszcze nie jadłam
  • 2
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    jeszcze nie jadłam
  • 2
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    jeszcze nie jadłam
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    nie robiłam jeszcze

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !