Pełen smaków e-magazyn kulinarny

Sposób przygotowania

Na stolnicę wsypujemy mąkę robimy w niej wgłębienie i dajemy troszkę soli , wodę i jajko . Wszystko razem mieszamy . Gdy mamy gotowe już ciasto , szklanką wycinamy koła, w środek wkładamy kiwi, składamy na pół i zlepiamy brzegi w pierogi. Gotujemy ok 15 minut , sprawdzamy od czasu do czasu czy pierogi są już miękkie . Gotowe pierogi podajemy na talerze i polewamy śmietanką dodając na nie troszkę cukru .

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    V_kuchareczka

    Rewelacja
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    bardzo nietypowe smaki
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    bardzo nietypowe smaki
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiek

    ciekawe jak smakują
  • 1
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    as28

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    aisoglam

    Ciekawe jak smakują :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Świetny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Noruas

    oryginalny pomysł, czyli tak jak lubię ! masz ode mnie dużego +
  • 1
    original
    Opublikowano

    babajaga1969

    z takim nadzieniem jeszcze nie jadłam, ale na pewno są pyszne :))

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !