Sposób przygotowania

Wołowinę pokrój na kawałki, posiekaj cebulę i czosnek. W garnku rozgrzej olej, wrzuć cebulę, chwilę podsmaż. Dodaj mięso i czosnek, smaż, aż wołowina delikatnie się zarumieni. Wlej 1,5 litra wody, dodaj włoszczyznę, posól. Gotuj aż mięso będzie dość miękkie. Dodaj obrane, pokrojone na duże kawałki ziemniaki i fasolkę szparagową. Gdy składniki się ugotują, przypraw zupę pieprzem, ostrą papryką mieloną i solą. Zapraw śmietaną.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Bardzo lubię zupy, w których występują składniki uprzednio smażone, bo mają super smak.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    ale cudo

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !