Sposób przygotowania

Cebulę obrać ze skórki następnie gotować ok. 5 minut. ostudzoną delikatnie wydrążyć. Połowę wyjętego miąższu drobno posiekać. Dodać bułkę namoczoną wcześniej w mleku i wymieszać z mięsem. Całość doprawić do smaku dodając jeszcze czosnek i jajko oraz natkę pietruszki. Powstałym farszem nadziewać cebule posypać serem żółtym. Układać je w naczyniu żaroodpornym następnie podlać bulionem i posypać resztą posiekanej cebuli. zapiec w piekarniku.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ela20

    muszę kiedyś wypróbowac :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !