Sposób przygotowania

Do garnka włożyć piersi i przyprawy, zalać wodą tak aby lekko przykryły mięso,chwilę gotować, włożyć marchew i pietruszkę w całości.Ugotować,Wyciągnąć, pokroić mięso wg uznania, marchew i pietruszkę w talarki. Do wywaru wlać żelatynę, włożyć pokrojone warzywa i mięso. Do pojemników lub miseczek na dno włożyć plaster ugotowanego jajka,wsypać trochę groszku i uzupełnić mięsem i warzywami. Zostawić do zastygnięcia.Podawać z octem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    MarianM

    Ależ, uwielbiam takie dania.
  • 2
    original
    Opublikowano

    sylwiachmiel

    slicznie podane,z tym jajkiem w srodku,tez tak zrobie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Bardo ładnie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Ładnie wygląda
  • 4
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    jakie pyszne zdjecia :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    super sprawai jaka smaczna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    apetyczna :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    fajna ta galareta
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Bart

    spróbuję
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiaw

    ładnie wygląda
  • 2
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    owocówka

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !