Sposób przygotowania

Wątrobę oczyścić, pokroic w plastry grubości 1,5 cm. obtoczyć z obu stron w mące. Na patelni rozgrzać olej i usmażyć wątrobę z obu stron na złoto. Cebulę obrać i pokroic w plasterki. Pod koniec smażenia dodać cebulę, majeranek, sól i pieprz i smażyć do momentu zeszklenia się cebuli. Podawać z kaszą lub ziemniakami.

Komentarze

  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    uwielbiam ale dawno nie robiłam
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Smacznie i najważniejsze, że szybko.
  • 0
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    i szybko i najeść się można:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !