Przepis i sposób przygotowania na: Muffinki trójkolorowe
Cukier puder z sokiem z cytryny, barwnikiem i odrobiną wody utrzeć na lukier. Polać wystudzone muffinki.
mąka | 1 3/4 szklanka |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczka |
jajko | 1 sztuka |
aromat waniliowy | 1/2 łyżeczka |
cukier | 1/2 szklanka |
olej | 1/3 szklanka |
mleko | 3/4 szklanka |
kakao | 1 łyżka |
cukier puder | 1/2 szklanka |
barwnik niebieski w płynie | 1/2 łyżeczka |
sok z cytryny | 1 łyżka |
woda | 1 (ciepła) |
cukier waniliowy | 1 łyżeczka |
kisiel truskawkowy | 1 mały |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: