Sposób przygotowania

Grzyby namoczyć w wodzie na ok. 2 godzinki. w tym czasie pokroić na mniejsze kawałki łopatkę, kiełbasę, cebulę i marchewkę. W garnku rozgrzać smalec i zeszklić na nim cebulę. Dodać kapustę, grzyby z wodą oraz zioła. Doprawić do smaku. wlać ok. 3 szklanek wody i dusić ok. 40 minut. na końcu dodać warzywa i mięso dusić ok. godzinki.

Komentarze

  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Matik

    mniam uwielbiam bigosy
  • 2
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    apetycznie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    zbysio

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    taki najlepszy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !