Sposób przygotowania

Mak sparzyć i dostawić na całą noc. Na drugi dzień przepuścić przez maszynkę 3 razy. Białka ubić z cukrem i dodawać do nich po jednym żółtku. Następnie dodać mak i pozostałe składniki. Piec ok. godziny. przełożyć dowolną masą kakaową.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    gryczyn

    Piękny, oryginalny przepis.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Katarzyna74

    apetyczny
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    bardzo fajny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    wygląda rewelacyjnie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    wygląda przepysznie aż chce się jeść :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !