Sposób przygotowania

Pomidory umyć i przekroić na pół. Na patelni rozgrzać 3 łyżki oliwy i ułożyć na niej pomidory stroną przekrojoną w dół. Delikatnie je podsmażyć z jednej strony. Następnie przełożyć je do naczynia żaroodpornego( wysmarowanego oliwą), posypać posiekanym czosnkiem, tymiankiem i natką pietruszki, parmezanem i zapiec.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    sylwiachmiel

    ciekawy przepis
  • 6
    original
    Opublikowano

    Kate131

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    brzmi świetnie!
  • 0
    original
    Opublikowano

    patusia

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    zapowiada się bardzo smacznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Seba

    super pomidorki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !