Składniki:
kg suchej fasoli, moja nie miała zbyt dużych ziaren | 1 |
dkg chudej kiełbasy | 30-50 |
dkg boczku albo podgardla wędzonego | 15 |
szkl. przecieru pomidorowego | 1 |
łyżek koncentratu pomidorowego 30% | kilka |
ząbków czosnku | 10 |
cebule | 2 |
kg suchej fasoli, moja nie miała zbyt dużych ziaren | 1 |
dkg chudej kiełbasy | 30-50 |
dkg boczku albo podgardla wędzonego | 15 |
szkl. przecieru pomidorowego | 1 |
łyżek koncentratu pomidorowego 30% | kilka |
ząbków czosnku | 10 |
cebule | 2 |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: