Składniki:
platy szynki lub karkówki o grubosci ok 1,5cm | 3 |
pieczarki | 5 |
pikantny keczup | 3 lyzki |
majonez | 3 lyzki |
starkowany zólty ser | 100 g |
natka pietruszki | peczek |
cebula biała | 2 szt. |
cebula czerwona | 1 szt. |
papryka | 1 |
platy szynki lub karkówki o grubosci ok 1,5cm | 3 |
pieczarki | 5 |
pikantny keczup | 3 lyzki |
majonez | 3 lyzki |
starkowany zólty ser | 100 g |
natka pietruszki | peczek |
cebula biała | 2 szt. |
cebula czerwona | 1 szt. |
papryka | 1 |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: