Sposób przygotowania

Mieso lekko rozbic, na ok 1cm-owe platy. Opruszyc sola, pieprzem, papryka, czosnkiem i skropic kilkoma kroplami maggie. Wkladamy do lodówki na co najmniej 2 godziny. Pieczarki obieramy ze skorki i kroimy na dosc cienkie plastry. Papryke myjemy, obieramy i kroimy w kosteczke. Cebule kroimy z cienkie pólprazki. W formie do zapiekania (mozna w tortownicy) rozsmaworujemy majonez, kladziemy mieso, na ktore smarujemy ketschup. Na warstwe ketschupu wysypujemy papryke, na papryke pieczarki. Pieczarki posypujemy delikatnie sola i pieprzem ziolowym. Na pieczarki kladziemy warstwe cebuli, ktora mozna delikatnie opruszyc vegeta lub sola. Cebule delikatnie skraplamy oliwa. Wstawiamy do piekarnika, nagrzanego do temp. 200 stopni. Pieczemy ok 25 minut, po czym wyjmujemy, obsypujemy startym, zoltym serem i zapiekamy kolejne 20-25 minut. Na 5 minut przed zakonczeniem pieczenia, ser posypujemy poszatkowana, swieza natka pietruszki

Komentarze

  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Ależ apetycznie wygląda!
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    trzeba wypróbować, wyglada super
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    super danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka189

    rewelacja
  • 2
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    bardzo apetycznie wygląda!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    wiola28a

    pysznie się zapowiada:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Apetyczna ta pierzynka.
  • 0
    img_2131687142106
    Opublikowano

    eeee

    Smaczne to mniamm
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pięknie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !