Sposób przygotowania

Filety umyc, osuszyc i pokroic w wieksza kostke. Warzywa obrac, umyc i pokroic w kosteczke, warzywa z puszki odcedzic. Do wrzacego rosolu wrzucamy przyprawy (poza majerankiem) i cebule, gotujemy przez 5 minut, potem wrzucamy ziemniaki i papryke, gotujemy kolejne 10-15 minut, po czym wrzucamy kukurydze i groszek. Po okolo 10 minutach gotowania, dodajemy pomidory i koncentrat, lub sam koncentrat, zagotowujemy i wrzucamy rybe z pietruszka. Gotujemy do momentu, gdy wszystkie warzywa beda miekkie a ryba ugotowana, co nie trwa dlugo, bo jak wiemy ryba nie potrzebuje dlugiego czasu gotowania :).

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka189

    ciekawy przepis
  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    fajny
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    pychotka
  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Ooooo, coś nowego..... rewelacyjnie wygląda! Jestem za!
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    nie jadłam jeszcze gulaszu rybnego, ciekawa propozycja
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Fantastycznie wygląda i jestem pewna, że tak samo smakuje.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Betka

    fajne ;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !