Sposób przygotowania

Jabłka obrać, dolać nieco wody, dodać cukier do smaku i dusić, aż staną się jednolitą masą. Można dodać trochę cynamonu lub cukru waniliowego. Wystudzoną masą smarować naleśniki, składać w trójkąty, obrumienić na rozgrzanej patelni wysmarowanej uprzednio tłuszczem. Podawać gorące, posypane cukrem pudrem z dodatkiem cukru waniliowego lub z bitą śmietaną.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    BozenA

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    przepadam za naleśnikami bo są dobre z każdym nadzieniem:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    UWIELBIAM Z JABŁKAMI
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ewa19a

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    magduś83

    mniam mniam :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !