Sposób przygotowania

Zagotować wodę z solą.
Papryki: odciąć górę , wydrążyc, umyć, wrzucić do wrzacej wody z solą , parzyć ok 5 minut.
Kapustę kiszoną posiekać na mniejsze kawałki, wypełnić papryki, wożyć do słoików, dodać ziele angielskie, liść laurowy, pieprz
Zagotować wodę z octem i cukrem, zalać słoiki z papryką, zakręcić, pasteryzować ok 20 minut w temperaturze ok 100°C

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Koper

    To może być ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    extra pomysł
  • 1
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Rewelacyjne! Widziałam kiedyś podobne, muszę zrobić w tym roku.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    wolochski

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Nalesnik

    ciekawy przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !