Sposób przygotowania

Każdą galaretkę rozpuść w kilku łyżkach gorącej wody, ostudzić. Mleko dobrze schłodzone ubić. Kremówkę ubić na sztywno z cukrem pudrem. Masę podzielić na dwie części, jedną delikatnie wymieszać z galaretką agrestową, drugą z wiśniową. Do wąskiej podłużnej formy wylać masę agrestową, a kiedy stężeje wiśniową,
Kiedy deser stężeje wyjąć z formy i pokroić na kawałeczki. Można udekorować.
Formę wyłożyć folią spożywczą a łatwo wyjmiesz deser.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Znakomitość.
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pyszności :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    mniam ! Uwielbiam ptasie mleczko :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    pestka

    ale pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Gosia20

    mmm słodkości
  • 1
    original
    Opublikowano

    Gosia20

    mmm słodkości
  • 1
    original
    Opublikowano

    Papryczka

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    uwielbiam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    bardzo lubie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kas2

    palce lizać!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !