Sposób przygotowania

Na plaster szynki kładziemy ćwiartkę jajka i pasek papryki .Zawijamy w rulon . W litrze wody rozpuszczamy rosołek dodajemy żelatynę . Na połmisek układamy ruloniki zalewamy żelatyną

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    warte wypróbowania
  • 5
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    zgadzam się z Ewą :)
  • 7
    original
    Opublikowano

    plocia

    pięknie takie wyglądają na pułmisku
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super przekąska
  • 3
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Proste i pyszne :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 3
    original
    Opublikowano

    Agnieszka191

    proste ale ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiaw

    świetna przekąska

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !