Sposób przygotowania

Do garnka wlej wino i dodaj 350 ml wody. Wsyp cukier i zagotuj. Rabarbar potnij na małe kawałki i wrzuć do gotującego się wina. Skrop sokiem z cytryny. Gotuj ok 30 min. Odlej pół szklanki zupy, wsyp mąkę i dobrze wymieszaj. Powoli wlewaj do zupy, energicznie ją mieszając.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    coś na lato
  • 2
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    świetna
  • 3
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    fajna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    tomek18

    pyszna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !