Sposób przygotowania

Pierś dzielimy na mniejsze porcje. Dokładnie nacieramy przyprawą do kurczaka, solą, pieprzem i majerankiem. Posypujemy odrobiną curry i Vegety. Skrapiamy maggi i odstawiamy na godzinę do lodówki. Dno prodiża lub naczynia do pieczenia polewamy odrobiną oleju. Układamy kawałki mięsa i pokrojonej w plasterki marchewki. Pieczemy do momentu gdy mięso będzie przyrumienione, po czym przewracamy je na drugą stronę i robimy to samo. Gdy mięso będzie już prawie gotowe wsypujemy pokrojony brokuł i seler. Całość dusimy do momentu, gdy warzywa będą miękkie.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Coś dla mięsożernych.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !