Sposób przygotowania

Kaszę wsypać na wrzącą, osoloną wodę, dodać olej i ugotować do miękkości. Grzyby umyć i ugotować w małej ilości wody, osączyć i posiekać. Cebulę obrać, posiekać i zeszklić na tłuszczu. Ugotowaną kaszę wyłożyć do naczynia żaroodpornego wysmarowanego tłuszczem. Wymieszać z grzybami i cebulą, zalać wywarem z grzybów zmieszanym ze śmietaną. Doprawić solą i pieprzem, posypać serem. Zapiec w piekarniku.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    Na pewno smaczna !
  • 2
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    jutro wyprobuje na obiad
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    bardzo lubię potrawy z kaszą
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    super danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię kaszę z grzybami
  • 1
    original
    Opublikowano

    magical66

    lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    magical66

    lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !